• SzPZ
  • Szkoła
    • Ogłoszenia
    • Kalendarz roku szkolnego
    • Dokumenty
    • Pracownicy
    • Pedagog szkolny
    • Wolontariat
    • Doradztwo zawodowe
    • Biblioteka szkolna
    • Historia
    • Partnerzy
  • Kandydat
    • Rekrutacja
    • Informator o zawodach
    • Filmy
    • Służby Mundurowe
    • Agrotronik
    • Informatyk
    • Gastronomik
    • Logistyk
  • Uczeń
    • Plan lekcji
    • Godziny dostępności nauczycieli
    • Podręczniki
    • Samorząd uczniowski
    • Klasy
    • Praktyki Zawodowe
    • Egzamin maturalny
    • Egzamin zawodowy
    • Materiały dla ucznia
  • Rodzic
    • Rada Rodziców
    • Zebrania
    • Ubezpieczenie
    • Numery kont
    • Egzamin maturalny
    • Egzamin zawodowy
    • Godziny dostępności nauczycieli
    • Stołówka
  • Projekty
    • Szkoła Promująca Zdrowie
    • Aktualne
    • Zrealizowane
  • Kursy
    • Aktualności
    • Rekrutacja
    • Harmonogram zajęć
    • Informacje o kursach
  • Dziennik
  • Kontakt

 

  • Statut Zespołu

  • Ocenianie Wewnątrzszkolne

  • Przedmiotowe Zasady Oceniania

  • Programy nauczania

  • Program Wychowawczo - Profilaktyczny

  • Wewnątrzszkolny program doradztwa zawodowego w liceum

  • Wewnątrzszkolny program doradztwa zawodowego w technikum

  • Ceremoniał szkoły

  • Koncepcja pracy szkoły

  • Regulamin korzystania z szafek szkolnych

  • Regulamin pracowni gastronomicznej podczas kształcenia na odległość (gotowanie w domu)

  • Regulamin rekrutacji - Kwalifikacyjne Kursy Zawodowe

  • Regulamin Szkolnego Koła Wolontariatu

  • Regulamin Kwalifikacyjnych Kursów Zawodowych

  • Regulamin udostępniania sali gimnastycznej

  • Strój szkolny obowiązujący w ZS 1

  • Wniosek - zwolnienie z wychowania fizycznego

  • Wniosek o usprawiedliwienie ucznia z zajęć

  • Procedura zwolnienia ucznia z wychowania fizycznego

  • Procedura zwolnienia z nauki drugiego języka obcego

  • Procedura organizacji i udzielania pomocy psychologiczno- pedagogicznej

  • Procedura organizacji wybranych zajęć edukacyjnych_realizowanych indywidualnie z uczniem lub w grupie_liczącej do 5 uczniów

  • Procedura organizacji zindywidualizowanej ścieżki kształcenia

  • Procedura tworzenia Indywidualnych Planów Edukacyjno - Terapeutycznych

  • Procedura kształcenia na odległość

  • Procedura postępowania w sytuacji wystąpienia przemocy i agresji w szkole

  • Procedura postępowania gdy na terenie szkoły znaleziono substancję przypominającą wyglądem narkotyk

  • Procedura postępowania w razie podejrzenia, że na terenie szkoły znajduje się uczeń będący pod wpływem alkoholu lub narkotyków.

  • Regulamin pracowni gastronomicznej podczas kształcenia na odległość (gotowanie w domu)

  • Regulamin rekrutacji - Kwalifikacyjne Kursy Zawodowe

  • Zasady bezpiecznego korzystania z poczty mailowej

  • Zasady bezpiecznego prowadzenia lekcji on-line

  • Cyberbezpieczeństwo

  • Wykaz nagród

  • Wnioski ZFŚS

  • Informacja o przetwarzaniu danych osobowych

Dane kontaktowe

  • Zespół Szkół Nr 1

  • im. Batalionów Chłopskich

  • Plac Staszica 14

    95-011 Bratoszewice

    tel. 42 719 89 83

    fax. 42 719 66 77

    sekretariat@zs1bratoszewice.pl

Na skróty

  • Nasi partnerzy
  • Wydarzenia

Archiwalne strony

2009 - 2013


 

2014 - 2017


 

 


Ważne linki


Copyright © Zespół Szkół Nr 1 w Bratoszewicach