Egzaminy zawodowe styczeń-luty 2021
Kwalifikacja |
Termin egzaminu |
Zdający |
|
Pisemny |
Praktyczny |
||
Podstawa programowa 2017 |
|||
TG.07. Sporządzanie potraw i napojów |
12 stycznia 2021 r. |
------------- |
|
--------------- |
18 stycznia 2021 r. |
|
|
TG.16. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych |
12 stycznia 2021 r. |
11 stycznia 2021 r. |
|
AU.22. Obsługa magazynów |
--------------------- |
11 stycznia 2021 r. |
|
AU.32. Organizacja transportu |
12 stycznia 2021 r. |
11 stycznia 2021 r. |
|
EE.21. Eksploatacja i programowanie urządzeń
EE.21. Eksploatacja i programowanie urządzeń |
12 stycznia 2021 r.
12 stycznia 2021 r. |
16 stycznia 2021 r. |
|
16 stycznia 2021 r. |
|
||
16 stycznia 2021 r. |
|
||
KKZ |
12 stycznia 2021 r. |
11 stycznia 2021 r. |
|
Podstawa programowa 2012 |
|||
A.31. Zarządzanie środkami technicznymi podczas realizacji procesów transportowych |
---------------- |
11 stycznia 2021 r. |
|
E.19. Projektowanie i programowanie urządzeń i systemów mechatronicznych |
------------------ |
20 stycznia 2021 r. |
|
R.16. Organizacja i nadzorowanie produkcji rolniczej |
----------------- |
11 stycznia 2021 r. |
|
KKZ KKZ |
--------------- |
14 stycznia 2021 r. |
|
14 stycznia 2021 r. |
|
WYDAWANIE DYPLOMÓW POTWIERDZAJĄCYCH KWALIFIKACJE ZAWODOWE
Do pobrania:
Wniosek o wydanie dyplomu
Do wniosku należy dołączyć:
więcej o wydawaniu dyplomów
http://www.oke.lodz.pl/info.php?i=275
Egzamin potwierdzający kwalifikacje w zawodzie „nowy”
INFORMACJE O EGZAMINIE
DEKLARACJE
KOMUNIKATY I INFORMACJE
INFORMATORY
ARKUSZE